Nincs engedélyezve a javascript.

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Kedves Vásárlóink!

Partnerünk áremelése miatt sajnos a szállítási díjat nem tudjuk a korábbi szinten tartani, ezért 2023. október 14-től nálunk is változtak a GLS házhozszállítás és a GLS csomagpontra történő szállítás díjai.

Az emelés okozta terhek csökkentése érdekében kerestünk más, alternatív megoldásokat a szállításra. Mostantól lehetőségetek lesz Fox Post és Packeta pontokra való kiszállítást is választani.

 

 ELŐRENDELÉSRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

Az előrendelt könyvekre 25% kedvezményt biztosítunk, így az ingyenes szállítás ezekre a termékekre nem vonatkozik.


 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15 990 FT FELETTI, AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ 15 990 FT ALATTI VÁSÁRLÁSOK ESETÉN!

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 15 990 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be és vásároljon, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

Az Ön kényelme érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheti át megrendeléseit:

 
 

Házhozszállítás

Szállító partnerünk: GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Házhozszállítás igénybevétele esetén a szállítás háztól-házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: +36-29-88-67-00 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 7:30-ig beérkezett kifizetett vagy utánvétes belföldi rendeléseket, lehetőség szerint az adott munkanapon feldolgozzuk és átadjuk futár partnerünknek, akik a következő munkanapon megkísérlik a csomag kiszállítását.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás (például egy pénteken 7:30 óráig leadott rendelést várhatóan még aznap össze tud raktárunk készíteni, így belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn (amennyiben az nem munkaszüneti nap) kerül kiszállításra).

A GLS házhozszállítás és a GLS csomagpontra történő szállítás díjai a következők a fizetendő kosárértéktől függően:

Vásárlás értékeRegisztrált felhasználók Nem regisztrált felhasználók
0-9 990 Ft1 690 Ft1 890 Ft
9 990-15 990 Ft1 590 Ft1790 Ft
15 990 Ft felett0 Ft1390 Ft

 

15 990 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES (regisztrált felhasználóink számára)

Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük, regisztráljon weboldalunkon!

A nem regisztrált vásárlóink számára a kedvezményes kiszállítási ár nem elérhető, így a kiszállítás ára kosárértéktől függően 1 390–1 890 Ft (bruttó).

GLS csomagpont

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Személyes átvétel

A Bioenergetic.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen, INGYENESEN átvenni az alábbi helyszínen. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre! 

Book24.hu Raktár 
2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
munkanapokon: 8.00-16.00-ig

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többlet költség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költség, melynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 990 Ft

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 990 Ft

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft

Összesen bruttó 2 900 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2 700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg Szolgáltatónál marad. Amennyiben nem fedezi a csomag kifizetett értéke a Szolgáltató költségét, abban az esetben Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

Foxpost automata

Vásárlóinknak lehetőségük van FOXPOST automatákban átvenni megrendelt könyvcsomagjaikat.


0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén: 990 Ft
15 990 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén):
0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén 990 Ft + 300 Ft, összesen: 1 290 Ft
15 990 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 300 Ft, összesen: 300 Ft

Válassza ki a legközelebbi FOXPOST automatát a több, mint 100 átvételi lehetőség közül.

Packeta átvevőpontok

Vásárlóinknak lehetőségük van PACKETA átvevőpontokon, vagy Z-BOX automatákban átvenni megrendelt könyvcsomagjaikat.


0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén: 990 Ft
15 990 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén):
0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén 990 Ft + 300 Ft, összesen: 1 290 Ft
15 990 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 300 Ft, összesen: 300 Ft

Válaszd ki a legközelebbi PACKETA átvevőpontot, vagy Z-BOX automatát a több, mint 2 000 átvételi lehetőségünk közül.

A Packeta működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszerüzlet stb.

Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőhelyre, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár.

Amennyiben nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást.

Mi a Packeta előnye?
- Egyszerű csomag-nyomkövetés
- Egy jelszóval átvehető a csomag
- Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
- Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
- Kedvező ár

Hogyan működik a Packeta?
1) A szállítási módnál válaszd a Packeta-t.
2) Ha átadjuk a csomagodat a Packeta-nak értesítést küldünk neked.
3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Packeta SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.
4) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.
5) Máris nálad a csomag.

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. A Packeta használatához nincs szükség személyigazolványra vagy egyéb igazolásra.
Amennyiben 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?
A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűen megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg.
Add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search(kiküldtük neked eMail-ben)

Kérdés esetén a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?
Hívd a Packeta ügyfélszolgálatát, amelynek az elérhetőségeit itt találod meg: https://www.packeta.hu/kapcsolat

MPL futárszolgálat

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel. A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség. Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL Üzleti csomag esetén, amelyet az alapdíj tartalmaz.

Bővebb info: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites

0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén: 2390 Ft.

15 990 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

MPL Csomagautomata

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

Bővebb infó: https://www.posta.hu/csomagautomata

0-15 990 Ft értékű megrendelés esetén: 2190 Ft.

15 990 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes