Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Székelyhidi Ági és a számmisztika

2021-12-15

Székelyhidi Ágnes személyiség- és sorselemző húsz évvel ezelőtt félénken, de annál mosolygósabban hozta be első számmisztikáról szóló könyve kéziratát a kiadóba. Bár akkor még nem ismertük, sejtettük, hogy ez csak a kezdet. Azóta még három könyve jelent meg nálunk, melyek születését mindig izgatott várakozás övezte.

Székelyhidi Ágnes

Amikor Ági tiszteletét teszi nálunk, mindig kedveskedik valami apróssággal a kollégáknak, és mosolyt csal az arcunkra. Ez a gondoskodó szeretet visszaköszön a könyveiből is, különösképpen a napokban megjelent, évek óta hiánycikknek számító párkapcsolati számmisztika könyvéből. A férfi-nő kapcsolat izgalmas és állandóan aktuális téma az ember életében. Ez a könyv egyfajta „használati útmutató” önmagunkhoz és társunkhoz egyaránt.

Ági mindig azt mondja, hogy a számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, és valóban így van. A könyveit olvasva rájövünk, hogy a számmisztika milyen nagyszerű és bölcs eszköz lehet a kezünkben. Olyan használati útmutatókkal és tanácsokkal lát el, melyek hozzásegítenek önmagunk megismeréséhez és a másik ember megértéséhez. Ezáltal nagyobb esélyünk van egy harmonikus, szeretetteljes kapcsolat kialakítására és fenntartására életünk bármely területén.
Ági gördülékeny, közvetlen, közérthető magyarázata olvasmányossá és érthetővé teszi a számok világát, így hozzásegít önmagunk elfogadásához, a másik fél tolerálásához és végül a harmónia megtalálásához.

Ágihoz az életben is sokan fordulnak útmutatásért. Könnyed stílusa bizalmat ébreszt, és fényével beragyogja, segíti az élet és az emberek működésének megértését és elfogadását.

Ágival itt tudod felvenni a kapcsolatot:
https://www.facebook.com/szammisztikaszekelyhidiagi

Olvass bele Székelyhidi Ági korrábbi könyveibe is:

Számmisztika I. - Személyiségünk a számok tükrében

Számmisztika II. - Kulcsszavak - Okkult számok
Spirituális és pszichológiai összefüggések

Számmisztika - Szülő-gyerek kapcsolatok a számok tükrében

 

 

További cikkek

Milyen a "mennyeien boldog agy"?

Bevallom, nem sok könyvet olvastam kifejezetten a meditációról, bár évek óta aktívan gyakorlom. Többféle meditációs technikát is használok, ez függ attól, hogy aktuálisan mi foglalkoztat épp. Éppen ezért érdekelt Dawson Church Mennyeien boldog agy című könyve.

Tovább
Sarah Health jegyzetei: Ez a könyv fontos – kérjük, olvasd el!

Ez nem egy könnyelmű kijelentés. Az egészségről és jóllétről szóló több mint 30 éves írói munkásságom során már többször átrágtam magam egy halom vastag „személyiségfejlesztő” könyvön, amelyek azt ígérték, hogy segítenek a sötétségből a fénybe jutni. Néhány közülük hosszú távon megállta a helyét.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem