Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Székelyhidi Ági és a számmisztika

2021-12-15

Székelyhidi Ágnes személyiség- és sorselemző húsz évvel ezelőtt félénken, de annál mosolygósabban hozta be első számmisztikáról szóló könyve kéziratát a kiadóba. Bár akkor még nem ismertük, sejtettük, hogy ez csak a kezdet. Azóta még három könyve jelent meg nálunk, melyek születését mindig izgatott várakozás övezte.

Székelyhidi Ágnes

Amikor Ági tiszteletét teszi nálunk, mindig kedveskedik valami apróssággal a kollégáknak, és mosolyt csal az arcunkra. Ez a gondoskodó szeretet visszaköszön a könyveiből is, különösképpen a napokban megjelent, évek óta hiánycikknek számító párkapcsolati számmisztika könyvéből. A férfi-nő kapcsolat izgalmas és állandóan aktuális téma az ember életében. Ez a könyv egyfajta „használati útmutató” önmagunkhoz és társunkhoz egyaránt.

Ági mindig azt mondja, hogy a számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, és valóban így van. A könyveit olvasva rájövünk, hogy a számmisztika milyen nagyszerű és bölcs eszköz lehet a kezünkben. Olyan használati útmutatókkal és tanácsokkal lát el, melyek hozzásegítenek önmagunk megismeréséhez és a másik ember megértéséhez. Ezáltal nagyobb esélyünk van egy harmonikus, szeretetteljes kapcsolat kialakítására és fenntartására életünk bármely területén.
Ági gördülékeny, közvetlen, közérthető magyarázata olvasmányossá és érthetővé teszi a számok világát, így hozzásegít önmagunk elfogadásához, a másik fél tolerálásához és végül a harmónia megtalálásához.

Ágihoz az életben is sokan fordulnak útmutatásért. Könnyed stílusa bizalmat ébreszt, és fényével beragyogja, segíti az élet és az emberek működésének megértését és elfogadását.

Ágival itt tudod felvenni a kapcsolatot:
https://www.facebook.com/szammisztikaszekelyhidiagi

Olvass bele Székelyhidi Ági korrábbi könyveibe is:

Számmisztika I. - Személyiségünk a számok tükrében

Számmisztika II. - Kulcsszavak - Okkult számok
Spirituális és pszichológiai összefüggések

Számmisztika - Szülő-gyerek kapcsolatok a számok tükrében

 

 

További cikkek

Ismerd meg agyad négy karakterét!

Remélem, jól vagy. Ez az első bejegyzésem, és szeretném megosztani veled, hogy miért írtam a Teljes élet teljes aggyal (Bioenergetic Kiadó, Budapest, 2022) című könyvemet, milyen ereje van ennek az írásnak, és miért akarom, hogy a magadévá tedd ezt a témát.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem