Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

ThetaHealing: A tudatos meditáció

2021-04-08

Napjainkban már tudjuk, hogy mi magunk és a minket körülvevő világ: energia.  A hagyományos, anyagközpontú világképet meghaladva figyelmünk egyre inkább erre a mindent átfogó energetikai rendszerre irányul. Minden anyag és minden élő szervezet állandó rezgésben van. Az energia szabad áramlása a rendszert egyensúlyban tartja, ám amikor ez az állapot felborul, az fizikai szinten is megjelenő panaszok formájában jelentkezhet.

Az ideális állapot helyreállítását a megfelelő rezgésszinttel érhetjük el. Erre számos módszer áll rendelkezésünkre, például gondolataink tudatos irányítása, a meditáció, számos energetikai gyógymód.  A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati technikája a ThetaHealing.

Mit értünk ThetaHealing alatt?

A ThetaHealing testi, lelki és spirituális gyógyulást hozó meditációs folyamat, amelynek

eszköze a közvetlenül a Teremtőhöz forduló összpontosított ima. A ThetaHealingnek nincs vallásos vonatkozása, mindenki számára hozzáférhető, aki őszintén hisz Istenben vagy a teremtő erőben.

A meditációnak köszönhető theta-állapotban közvetlen kapcsolatba léphetünk a Teremtővel, megteremtve ezzel az azonnali gyógyulás, változás lehetőségét. A ThetaHealing testi és lelki panaszok esetén egyaránt alkalmazható. A gyökérprobléma felfedését követően elengedhetjük gátló hiedelmeinket, megnyitva az utat a gyógyulás felé. A testi panaszok mellett a módszer az elakadások, sokat ismételt viselkedésbeli mintáik feldolgozására is alkalmas.

A kezelések alapfeltétele, hogy az a kezelt személy kifejezett kérésére történjék, hiszen elsődleges szempont, hogy az érintett készen álljon a változásra.

ThetaHealing | Bioenergetic

ThetaHealing elve és működése a gyakorlatban

A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámokkal dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk tudattalan hiedelmeinkhez és félelmeinkhez, és felül is írhatjuk azokat.

A ThetaHealingben elménk tudatos és tudatalatti tartalmainak kiaknázásával a mindenség Teremtőjével működünk együtt. Az elmének ezek a részei hihetetlenül erősek a maguk módján.

A gyógyítások és a leolvasások az összpontosított gondolat erején alapulnak. Ahhoz, hogy uralhassuk és összpontosíthassuk a gondolatainkat, meg kell tanulnunk, hogy a velünk született képességeinknek köszönhetően mire vagyunk képesek. A folyamat megértéséhez először az intuitív képességeinket kell felismernünk.

ThetaHealing hatása

A ThetaHealing egyik kiindulási pontja, hogy az egyes betegségek hátterében sokszor hosszú ideje fennálló, gátló érzelmek és negatív hiedelmek állnak. Ezek a beidegződések könnyen felderíthetők, mert az a természetük, hogy magukra vonják a figyelmet, és jelzik, hogy a test kizökkent az összhangból, elvesztette a fókuszt és az egyensúlyt.

A ThetaHealing különböző technikái segítenek, hogy testi és lelki szinten egyaránt helyreállítsuk az egyensúlyt. A megfelelő technika alkalmazását követően a hatás azonnal jelentkezhet. A ThetaHealing segítségével képessé válhatunk arra, hogy közelebb hozzuk magunkhoz a mindenség Teremtőjét, elengedjük ártalmas hitrendszereinket, letöltsük a megfelelő érzéseket, és tanújává váljunk a gyógyulásnak. A legfontosabb, hogy elhiggyük: a gyógyulás lehetséges!

ThetaHealing könyvek

A ThetaHealing megalkotója, Vianna Stibal nyolc kötetben adta át tudását a gyógyulni, fejlődni vágyóknak.

ThetaHealing - Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

A megújult alapkönyv, mely bemutatja az alapokat, a leolvasás folyamatát, a hit- és az érzelemmunkát, valamint az ásás menetét, a legfontosabb technikákat tartalmazza.

ThetaHealing haladóknak - A mindenség erejének kiaknázása

A második kötet részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba, illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe.

ThetaHealing - Betegségek és rendellenességek

A könyv több tízezer konzultáció eredményeképpen született meg, közel kétszáz betegség és rendellenesség leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, letöltéseket és étrend-kiegészítőket tartalmazza.

A ThetaHealing filozófiája - A létezés hét síkja

A létezés hét síkját megismerve megérthetjük, hogyan zajlik a teremtés fizikai és spirituális szinten, és megtudhatjuk, hogy mindez hogyan kapcsolódik hozzánk testileg, mentálisan és spirituálisan.

ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén

Ez a kötet több mint egyszerű fogyókúrás könyv! Megmutatja, hogyan használd a ThetaHealinget arra, hogy egészséges és gyönyörű tested legyen, és bebizonyítja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete.

Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével

Vianna Stibal saját tapasztalataira támaszkodva mutatja meg, hogyan változtathatunk negatív hiedelmeinken, hogy megtaláljuk lélektársunkat és szerető kapcsolatban éljünk vele. Gyakorlatokkal gazdagított spirituális útmutatót ad, amelynek segítségével könnyebben kiigazodhatunk a szerelem, a párkapcsolat és elsősorban a lélektársi kapcsolatok útvesztőjében. Segít abban, hogyan tarthatjuk meg lélektársunkat, így azok is hasznát vehetik a könyvnek, akik már megtalálták lélektársukat.

ThetaHealing® A hiedelmek kiásása - A tudatalatti feltárása a mély belső gyógyulásért

Ez a könyv a ThetaHealing egyik alaptechnikáját, az ásást mutatja be. Gyakran megtörténik ugyanis, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel kendőzzük el hiedelmeinket. Ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet jelen és előző életeink során belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével és kijavításával érhetünk el. Ez ugyanis a hiedelmek kiásásának alapja.

ThetaHealing Te és a teremtő - Mélyítsd el kapcsolatodat a teremtés energiájával

Honnan tudhatod, hogy valóban a Teremtőhöz kapcsolódsz, vagy éppen a saját gondolataidat közvetíted? A válasz egyszerű: ismerned kell magadat. Teljes mértékben értened kell önmagadat, hogy felismerd a gondolataid és az isteni sugallat közötti különbséget. Erre a képességre azonban csak tapasztalatszerzés útján tehetsz szert. Vianna nagy hatású tanításokat, letöltéseket, gyakorlatokat, továbbá saját tapasztalatait tárja elénk, rámutatva, miként gátol meg minket a hitrendszerünk a Teremtő energiájához való kötődésben.

Összegzés

A ThetaHealing a világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati technikája, amely egy testi, lelki és spirituális gyógyulást hozó meditációs folyamat. Vianna Stibal, a ThetaHealing megalkotója nyolc kötetben foglalja össze tudását, mutatja be a ThetaHealing alaptechnikáját, és részletes útmutatást ad a gyógyulni vágyóknak.

 

További cikkek

Az agy által teremtett anyagi valóság létezik!

Dawson Church nevével is ezirányú érdeklődésem során találkoztam először, hiszen neki köszönhetjük a Génjeink csodája - Az epigenetikai gyógyítás és szándékaink új biológiája című könyvet. Az idén megjelent „Az elmétől az anyagig – Az agy által teremtett anyagi valóság lebilincselő tudománya” még inkább közelebb hozta hozzám a tudást, hogy mit tehetek én, egyéni szinten, hogy ne csak a saját magam világát vonjam be Fénnyel, hanem az egész világot, és a bolygónk is gyógyulni tudjon a pozitív gondolkodás által.  

Tovább
Misztikus álomtarot: amikor a mindenség beszél hozzánk

Gyakran keresünk útmutatást az életünk során, pedig a mindenség folyamatosan beszél hozzánk: csodákon, véletlennek tűnő egybeeséseken, álmokon keresztül. Ezeket azonban sokszor nehéz értelmezni, kell egy másik nézőpont, hogy eljussunk a felismerésekig. Én általában a meditációt vagy lélekutazást hívom segítségül, de nemrég felfedeztem a tarot kártyát, ami szintén hasznos segítő lehet. Már több könyvet elolvastam a lapok összetett szimbolikájáról, amikor a kezembe került Janet Piedilato Misztikus álomtarot című könyve és kártyacsomagja. Amikor megláttam, hogy ez ötvözi a tarot bölcsességét az álmok üzeneteivel, nagyon kíváncsi lettem. Hogyan lehet kombinálni az álmok nyelvét a tarot évszázadok (sőt egyesek szerint évezredek) óta élő jelképrendszerével?

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem