Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Villlámvacsora a BOSH-fiúktól!

2020-04-30

A fűszeres sült krumplispirál mártogatóssal végtelenül egyszerű és végtelenül finom!

Hozzávalók:
6 nagy krumpli 
Tejmentes vaj
1,5 teáskanál paprika
1 teáskanál fokhagymapor
1,5 teáskanál hagymapor
1 teáskanál szárított oregánó
1/2 teáskanál cayenne-i bors
1 teáskanál őrölt gyömbér
1/2 teáskanál só
Metélőhagyma köretnek

Mártogatóshoz:
Kókusz joghurt, ízlés szerint fűszerrel megszórva a tetején

Szükséges konyhai eszközök: 
Nyárs
Konyhai ecset
Keverő tál
Tepsi

Elkészítés:

  1. Szúrjunk fel egy krumplit egy nyársra, majd kezdjük el felvágni, miközben a nyársat lassan forgatjuk, így a krumplit spirál alakban tudjuk felvágni. 
  1. Ecsettelvonjuk be a krumplit az olvasztott tejmentes vajjal. 
  1. Keverjük össze a fűszereketés szórjuk meg vele a krumplit minden oldalról.
  1. Helyezzük a burgonyát egy sütőtálcáraa nyárssal együtt, úgy hogy az kissé elemelkedjen a tálca aljától.
  1. Süssük sütőben nagyjából 30 percig 180-fokon, míg aranybarna nem lesz. (Ízlés szerint átsüthetjük a burgonyákat akár mély olajban, miután kivettük a sütőből.)
  1. Húzzuk ki a nyársat és tálaljuk melegen a mártogatós szósszal együtt. 

 

Katt a képre a videóért:

További receptekért lapozz bele a könyvbe:

További cikkek

A Könyv utca ajánlója: Élő édességek II.

Már 6 hónapja, hogy növényi étrendre váltottam, nem eszem állati eredetű ételeket, így az elmúlt fél év a felfedezések, a keresések, kutatások időszaka volt. Tavaly novemberben nem gondoltam volna, hogy ennyire változatosan és ilyen finomakat fogok az elkövetkező időkben enni.

Tovább
Tengerparti churros a BOSH-fiúktól!

"Gyerekkori spanyol tengerparti nyaralásaink emlékét idézve újraálmodtuk ezt a receptet (Kelet-London esős vidékén!).
Nagyon könnyű elkészíteni, a kalandvágyóbbak akár óriáskígyó méretű churrókat is alkothatnak. Egy biztos: ha kipróbálod, hálás leszel nekünk!"

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem