Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A béke mi vagyunk - Christina üzenete

2019-10-14

„A béke nem egy hirtelen létrejövő állapot, ami egyszerűen csak bekövetkezik. A béke az egy döntés – minden egyes ember döntése, amely minden országra kiterjed.” - Christina von Dreien

Mi mindannyian békét szeretnénk a világban és a világnak. Itt az ideje, hogy megértsük: Mi vagyunk a felelősek a Földért. Mi, a népesség vagyunk azok, akik a változást fogják hozni a világba. Ha valóban békét szeretnénk a világban, akkor meg kell értenünk, hogy
a külső békének a belső béke a feltétele.

Itt az ideje, hogy szeretettel válaszoljunk minden erőszakra a Földön, és a szívünkből éljünk. A szívünk nem más, mint szeretet, amely igazságként fejeződik ki, emberként ölt testet, örömként érződik és szabadságként él. 

„Mivel emberek vagyunk, megtanuljuk megérteni, hogy mit jelent szeretettel és a szeretet által változtatni, igazságban élni és szabadságban gondolkodni.”

A béke kulcsa nem a politikában rejlik, hanem bennünk, a világ népességében. Abban a pillanatban, amikor egy emberekből álló csoport tagjainak szíve a békére és a világ fényére egy ritmusban ver, megnyílik a béke és a szabadság kapuja az egész emberiség számára.

Christina és édesanyja, Bernadette

Szabad akarattal rendelkezünk. Rajtunk múlik, hogy IGENT mondunk-e a békére és a békét kezdjük-e élni, vagy még tétovázunk. Amikor IGENT mondunk, és a béke szerint kezdünk el cselekedni, akkor kezdjük el megváltoztatni a világot. Fontos megértenünk, hogy mindennek, még az egészen apró cselekedeteknek is van hatása. Mi mindannyian össze vagyunk kapcsolódva egymással az emberiség térmezőjében. Mindenkinek, aki otthonában fizikai síkon bármilyen kis dolgot is tesz a békéért, a cselekedete kisugárzik az emberiség globális térmezőjébe, és így, globálisan, a békének egy további szikráját küldi ebbe a térbe.

A békének és az emberiség szabadságának a kulcsa szívünk együttes összehangolásában rejlik. Ennek az összehangolásnak a kulcsa pedig az, hogy azt éljük, amit a szívünkben hordozunk. Minél többen élik a szívüket, annál könnyebben fog bejutni ez a képesség, ez az információ az emberiség térmezőjébe. És minél nagyobb lesz ez a képesség ebben a térmezőben, annál könnyebb lesz azoknak az embereknek, akik még a jövőben ide születnek.

Minden ember, aki a szívét éli, feléleszti a szeretet lángját, és segít meggyújtani a még sötét fáklyákat, azért, hogy mindenki megkapja arra az esélyt, hogy a szeretet tüzét magában hordja, és a béke és szabadság kapuján áthaladjon. Mert a külső béke a bennünk levő békével kezdődik. Ezért minden embert felszólítunk, hogy saját szívét jelenítse meg az életében, azért, hogy a szeretet, az igazság és a szabadság gyökeret verjen, a béke létrejöhessen, és a szeretet tüze felragyoghasson.

Az alábbiakban találsz néhány javaslatot, amelyek segítségével új szintre tudod emelni a saját rezgésedet, és ezzel együtt a globális rezgést is, hogy a béke megnyilvánulhasson – kicsiben és nagyban is!

1.) Mondj igent az életedre. Megtiszteltetés, hogy emberként itt lehetsz.

2.) Az igazságot ne kívül, hanem a saját bensődben keresd.

3.) Ismerd fel, hogy minden békés cselekedet, legyen az bármilyen kicsi is, egy globális energetikai térmezőbe szövődik bele. Ezáltal közvetlenül hozzájárulsz a világbékéhez.

4.) Hagyd, hogy a szeretet a legkülönbözőbb formákban belépjen az életedbe, mint például hála, öröm, elfogadás, megbocsátás, becsületesség.

5.) Légy hálás, és ismerd fel a múltad és jelened minden másodpercének értékét.

6.) Érezd a szíved és éld a szíved, kövesd a szíved sugallatát. Szíved a jelen pillanat igazságával a megfelelő helyre vezet téged.

7.) Add meg magadnak azt a jogot, hogy kapcsolatba léphess a teremtés Forrásával.

8.) Tekintsd a gyerekeket egyenrangúnak.

9.) Ne lépj azonos rezgésszintre fénytelen cselekedetekkel.

10.) Legyél tudatában annak, hogy minden, amit kisugárzol, visszajut hozzád.

11.) Bocsáss meg minden embernek, akik a mostani életedben jelen vannak, vagy a múltban jelen voltak.

12.) Tiszteld minden embertársad szabad akaratát, nemzetiségétől és külsejétől függetlenül.

13.) Tedd azt, ami számodra örömet és boldogságot okoz. Szeresd saját magadat.

14.) Élj küldetéstudatod szerint.

15.) Éld azt a változást magadban és az életedben, amit szívesen látnál a világban.

16.) Azt a helyzetet, ami már nem szolgálja isteni jólétedet, elfogadhatod, megváltoztathatod – vagy teremthetsz egy jobbat.

17.) Tiszteld a természetet, és ismerd fel a szépségét.

18.) Fordulj el minden olyan médiától, amely lehúz, és foglalkozz pozitív dolgokkal.

19.) Tarts kapcsolatot olyan emberekkel, akik jót tesznek neked.

20.) Hallgass a testedre, és legyél tudatában annak, hogy minden fizikai betegség eredete a mentális és/vagy az érzelmi életedben rejlik.

21.) Amint a szívedben élsz, rezgésed azonnal emelkedik. Ennél többet nem kell tenned.

22.) Ne okozz kárt se gondolattal, se szóval, se tettel, egyetlen élőlénynek sem.

23.) A szeretet a legnagyobb átalakító erő, ami a világon létezik. Használd ki, és reagálj szeretettel és együttérzéssel mindenfajta erőszakra.

24.) A hangod megváltoztatja a világot. A világban élünk, és mindannyian felelősek vagyunk érte.

„Mivel ember vagyok …
… szeretet a vallásom,  
… igazság az életem,  
… szabadság a jogom.” 

További cikkek

A Könyv utca ajánlója: Itt nyomd!

Úgy harminc évvel ezelőtt valahonnan szert tettem egy reflexológia könyvre, ami nem nyomdai kiadás volt, hanem valamiféle házi magánkiadás, kapcsokkal van összetűzve, még ma is megvan. Akkoriban sokat forgattam, használtam, próbálgattam, később már csak időnként került elő.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem