Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Bioenergetic hűségprogram szabályzata

 

Kedves Vásárlónk!

Köszöntjük a BIOENERGETIC Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

A BIOENERGETIC Hűségprogram használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

 

Mi az a BIOENERGETIC Hűségprogram?

A BIOENERGETIC Hűségprogram a BIOENERGETIC Könyváruház (bioenergetic.hu) törzsvásárlói kedvezményprogramja.

 

Hogyan vehető igénybe a BIOENERGETIC Hűségprogram nyújtotta kedvezmény?

A BIOENERGETIC Hűségprogramban való részvétel regisztrációhoz kötött. Amennyiben a Vásárló a BIOENERGETIC Könyváruház regisztrációs oldalán megadja a felhasználói adatokat, azaz regisztrál az oldalon, automatikusan jogosulttá válik a BIOENERGETIC Hűségprogram nyújtotta kedvezményekre.

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a BIOENERGETIC Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

 

Hogyan és hol használható a BIOENERGETIC Hűségkártya?

A BIOENERGETIC Hűségkártya a BIOENERGETIC Könyváruházban használható.

A kedvezményeket a BIOENERGETIC Könyváruházban található termékekre, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

A BIOENERGETIC Könyváruházban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a BIOENERGETIC elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Vásárlónak, az alábbiak szerint:

 

ségkártya kedvezmény

Halmozott vásárlás összege

 5% induló szint, első vásárlás alkalmával
 15% regisztráció után, 0 Ft - 14 999 Ft
 20% 15 000 Ft – 24 999 Ft
 25% 25 000 Ft felett

 

A kedvezmények részletes ismertetése:

A hűségprogram kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós anyagokon, akciós szabályzatokban külön említésre kerül.

 

A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka:

Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) folyamatosan gyűlnek a Hűségprogramban a vásárlások összegei.

A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke.

A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Vásárlót.

(példa: ha december 31-én a Vásárló halmozott vásárlásainak összege 42 000 Ft, így a 25%-os kedvezményszinten van, akkor a következő évben 25% kedvezményre jogosult, csak a vásárlásainak halmozott összege kerül nullázásra.)

Azon Vásárlóink, akik a december 31-én lezárt kedvezményszinttel rendelkeznek, azonban a következő esztendőben a vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, akkor 15%-ban rögzítjük kedvezményüket.

 

Egyéb szabályok:

Tájékoztatjuk, hogy a futáros házhozszállítási vagy csomagponti kiszállítási költségek értéke is halmozódik a hűségprogramban.

Nem a megrendelések összegei, hanem a kifizetett és lezárt vásárlások összegei halmozódnak, azaz a vásárlások összegei nem a megrendelések feladásakor, hanem a megrendelések lezárásakor, a kifizetésekor halmozódnak, online bankkártyás fizetés esetén azonnal, banki átutalás, és/vagy utánvétes rendelés esetén pedig az átvétel után.

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a BIOENERGETIC Hűségprogramjának a Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a BIOENERGETIC Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a Bioenergetic Kft. és az üzemeltető BOOK24 Zrt. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a BIOENERGETIC Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, az üzemeltető BOOK24 Zrt. jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségprogram használatát letiltani.

A Bioenergetic Kft. jogosult a Hűségprogramjának a szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a bioenergetic.hu könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

 

Adatok kezelése és védelme:

A regisztrációs adatlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Bioenergetic Kft. megbízásából a BOOK24 Zrt. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a BIOENERGETIC Hűségprogram működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, a Vásárlónk hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Bioenergetic Kft., illetve az üzemeltető BOOK24 Zrt., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

 

Felelősség:

A Bioenergetic Kft. és a BOOK24 Zrt. nem felel a Hűségprogrammal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a regisztráció során megadott adatok belépési adatok (emailcím + jelszó) elvesztése, ellopása, megsemmisülése miatti károkért.

BIOENERGETIC Ügyfélszolgálat:

További kérdésekben a BIOENERGETIC Könyváruház Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem