Nincs engedélyezve a javascript.
Esszenciális érzelmek
Olvass bele

Esszenciális érzelmek

Esszenciális olajokkal az érzelmi egyensúlyért

Életünk minden napján számtalan érzelmet élünk át, amelyek hatnak a hangulatunkra, a viselkedésünkre. Az érzelmek befolyásolják a választásainkat, a tetteinket és azt, hogy pillanatnyilag milyennek látjuk a világot.
Megjelenés:
2024.07.16.
Oldalszám:
232
Kötésmód:
puhatáblás
ISBN:
9789632916668
Kiadói kód:
226978
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
7 490 Ft
Online ár:
5 992 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Életünk minden napján számtalan érzelmet élünk át, amelyek hatnak a hangulatunkra, a viselkedésünkre. Az érzelmek befolyásolják a választásainkat, a tetteinket és azt, hogy pillanatnyilag milyennek látjuk a világot. Köztudott, hogy az esszenciális olajok nemcsak az illatukkal és jótékony hatóanyagaikkal varázsolnak el, de érzelmi életünket is kedvező módon alakíthatják.

Ez a csodálatos könyv egyaránt szól az esszenciális olajok világával csak most ismerkedő és a pozitív tapasztalatokban gazdag, elkötelezett olvasóknak. Természetes megoldásokat és hasznos életmódbeli javaslatokat ötvöz a leggyakoribb egészségügyi problémák kezelésére, és könnyen érthető útmutatást nyújt ezek biztonságos és hatékony alkalmazásához. Különös hangsúlyt fektet az érzelmi egyensúly és az egészség megőrzésére, támogatására.

Tanulmányozd az érzelemkereket, mélyedj el az alapérzelmek osztályozásában, ismerd meg az egyes fokozatokhoz tartozó viselkedéseket és érzeteket. Mindez hatalmas segítséget nyújt, hogy kiválaszthasd a pillanatnyi állapotodnak és a céljaidnak megfelelő kezelést és esszenciális olajat. Ebben a könyvben számos módszert sorolunk fel, melyben egyaránt helye van a testmozgásnak, az öngondoskodásnak, a vizualizációs gyakorlatoknak, az önreflexiónak, a meditációnak és a naplóírásnak is.

A részletes, mégis könnyen használható tematikus indexek segítséget nyújtanak, hogy gyors választ találj a kérdéseidre.