Nincs engedélyezve a javascript.
Szabadság mint cégkultúra

Szabadság mint cégkultúra

Vezetői stratégia az életed, a vállalatod és a világunk átalakítására

A VEZETŐI KÉZIKÖNYV, AMELYRE FÉLELEMALAPÚ VILÁGUNKNAK MOST ÉGETŐ SZÜKSÉGE VAN.
Megjelenés:
2023.04.03.
Oldalszám:
424
Kötésmód:
füles, kartonált
ISBN:
9786158210850
Kiadói kód:
213118
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
7 990 Ft
Online ár:
6 392 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A VEZETŐI KÉZIKÖNYV, AMELYRE FÉLELEMALAPÚ VILÁGUNKNAK MOST ÉGETŐ SZÜKSÉGE VAN.

"A cím két szava elemi erővel feszül egymásnak. Szabadság? Cégkultúrában? Fura szójá-téknak tűnhet. De ugyanilyen elemi erővel ütközik az egyén és a cégvezető nap mint nap, érdekek, félelmek és döntések mentén. A könyv ígérete, hogy van másik út, működő modell arra, hogy emberibb, mégis sikeresebb céget építsünk. Science fiction? Karrierem alatt ezeknek a tanulságoknak és mintáknak a jó részét saját bőrön (és csapaton) kísérletez-gettem évtizedek alatt. Most, kezemben tartva a könyvet, csak arra gondolok, mennyi időt és konfliktust megspórolt volna, ha ezt annak idején készen kapom."
Balogh Petya - Angyalbefektető, Cápa

"A szabadság, az önrendelkezés és a demokrácia eszméit gyakran félretesszük, amint be-érünk a munkahelyünkre, ahol valami okból hajlandóak vagyunk elfogadni az ellenőrzés vagy akár a félelem kultúráját is. Megkapó és tartalmas könyvében Traci Fenton meg-mutatja, hogyan vezethetjük be a demokrácia alapelveit a munkahelyünkön, és hogyan profitál ebből vezérigazgató, alkalmazott és a közösség egyaránt."
Daniel H. Pink - New York Times-bestseller szerző

Akár stressz, akár felülről lefelé irányuló vezetési stílus, dráma vagy bizonytalanság formá-jában jelentkezik, a félelem megöli a jó döntéshozást, rontja a morált, csökkenti az alkal-mazottak elkötelezettségét, és árt az eredményes növekedésnek.

De ne csüggedj, megvan az ellenszere: a szabadság mint cégkultúra. Úttörő jelentőségű könyvében Fenton a több évtizeden át tartó kutatásait foglalja össze, amelyek azon a munkán alapulnak, amelyet a csapata a világ több száz vezető vállalatával végzett. Ez az erőteljes stratégia minden vezető számára előnyös bármilyen típusú szervezet bármely szintjén a vállalkozóktól a középvezetőkön át a felső vezetőkig.

-Szabadságközpontú gondolkodásmód a korlátok áttöréséhez, a jobb döntéshozáshoz és a tiszta és magabiztos cselekvéshez.
-Szabadságközpontú vezetés ahhoz, hogy félelem helyett a szabadság segítségével vezessük magunkat és másokat.
-Szabadságközpontú szervezeti felépítés, azaz a szervezeti demokrácia tíz alapelvén nyugvó optimális modell.

Forradalmi útmutató azon vezetők számára, akik szenvedélyesen szeretnék előmozdítani a szabadságot és a demokráciát a világunkban azáltal, ahogyan a cégüket kialakítják. Se-gítségével bármely szervezet komoly teljesítményt nyújthat, és rendkívül nyereségessé válhat, miközben szerethető kultúra alakítható ki - és válság idején is segíthet a gyors változtatásban.

A SZERZŐRŐL Traci Fenton 1997-ben alapította a WorldBlut, és segített elindítani a munkahelyek vezetéséről és újragondolásáról szóló globális beszélgetést, amely félelem és ellenőrzés helyett a szabadság és a szervezeti demokrácia segítségével zajlik.

A WorldBlu mára egy globális vezetőképző cég, amely több száz vállalatnak és szervezeteik-nek tanítja a bevált Freedom at Work™ veze-tési modellt a világ több mint 100 országában, amely részben a WorldBlu szervezeti demok-ráciájának 10 alapelvén, valamint számos gon-dolkodásmódbeli, vezetői és szervezetfelépítési tanfolyamon alapul. Traci emellett világszerte elismert vezető előadó, szerző és transzformatív coach vezérigazgatók és felső vezetők számára.

A Thinkers50 Radar- díj nyertese, valamint megkapta a Game Chan-ger-díjat a „világ alakításában elért kiemelkedő eredményeiért”, a „Világot megváltoztató nő a tudatos üzleti életben” címet, továbbá felke-rült az Inc. magazin „Top 50 vezetői gondolkodó” és Marshall Goldsmith „Top 100 coach” listájára. Munkájának köszönhetően szerepelt már a Fortune, a Forbes, a Fast Company, a Wall Street Journal, a New York Times, az Inc., a BBC és több tucat más médiumban világszerte, valamint több mint három tucat könyvben.