Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

JÁTÉK, AMIN MINDENKI NYER!

2022-08-05

Iratkozz fel hírlevelünkre 2022. augusztus 31-ig, így nem csak időben értesülhetsz legújabb kiadványainkról és akcióinkról, de most értékes nyereményre is szeret tehetsz!
JÁTÉKSZABÁLYZAT

A nyereményjáték szervezője a Markweb Kommunikációs Kft. mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.
 1. A nyereményjáték időtartama
  A nyereményjáték 2022. augusztus 5. 12 órától 2022. augusztus 31. 12 óráig tart.

 2. Résztvevők
  A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 16 évét betöltött Internet- felhasználó, cselekvőképes, természetes személy.

  A sorsolásban azon játékosok vesznek részt, akik 2022. augusztus 5. 12:00 és 2022. augusztus 31. 12:00 között a Bioenergetic Facebook hirdetésében megadja email címét, és feliratkozik a bioenergetic.hu hírlevelére.
  A játékban való részvétel a játék jelen játékszabályzatában rögzítettek, illetve az adatkezelési nyilatkozatban (https://bioenergetic.hu/oldal/adatvedelmi-nyilatkozat) leírtak automatikus elfogadását jelenti.

Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Markweb Kommunikációs Kft. valamint további, a nyereményjáték-szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek, az említettek munkatársai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

 1. NYEREMÉNYEK
  A szavazók között kisorsolásra kerül 6 nyertes, akik az alábbi nyeremények egyikét kapják:

 • FŐDÍJ: egy kétszemélyes őszi hétvége Piliscsabán, a Cosmos Ökopanzióban
  (előzetes egyeztetés után, a hétvége két napi szállást és étkezést tartalmaz)

 • GARANTÁLT NYEREMÉNY minden résztvevő számára: A párkapcsolati típusok c. pdf

 1. Nyertesek kiválasztása és sorsolása
  A sorsolásra 2022. szeptember 1-jén 10 órakor kerül sor elektronikus sorsolóprogram segítségével.

 1. Nyertesek értesítése
  A nyertest email-en keresztül értesítjük a sorsolást követően.

 1. Adófizetés és egyéb költségek
  A nyerteseket a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség.

 1. Nyeremények átvétele
  A nyeremények átvétele elektronikus és/vagy postai úton történik.

 2. Adatkezelési tájékoztató 

A játékkal kapcsolatosan egyéb kérdésekben a jogi út kizárva. A szervező a fenntartja magának a jogot jelen játékszabályzat módosítására, kiegészítésére vagy a játék megszüntetésére.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

További cikkek

Ősi tudás és kreativitás

Két könyvet ajánlok figyelmetekbe a Bioenergetic kiadótól. Jo Bowlby Az élet kézikönyve című munkájában ősi tanításokat oszt meg az olvasókkal, míg Tina Seeling A kreativitás iskolája című könyvében arról értekezik hogyan juthat bárki kiváló ötletekhez, és hogyan valósíthatja meg azokat. Mind a két munka rengeteg érdekességet tartalmaz, olyan bölcsességeket amelyeket bárki képes lehet hasznosítani mindennapjaiban.

Tovább
Ha fáj, az nem szerelem - 366 aranyszabály az élethez

Amikor belelapoztam a műbe, az volt az első gondolatom: öcsém, ezt a könyvet nekem írták! Az összes megfontolandó tanács benső meggyőződéseimet, hosszú évtizedeken keresztül összekapart tapasztalataimat önti betűkbe. Ha fáj, az nem szerelem - ez a címe a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent könyvnek, amelynek Chuck Spezzano a szerzője. 366 jó tanács, útmutató önmagunkhoz, hogyan lendüljünk át kríziseinken a szeretet, szerelem témájában.

Tovább
A TARTÓS FOGYÁS TITKA – EGY MERŐBEN ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

Tegye fel az a kezét, aki életében legalább egyszer diétázott már! Mindenki? És kinek sikerült közülünk hosszútávon megtartania a súlyát? Gyanítom, csak keveseknek… Az elmúlt hetekben a lehető legkülönlegesebb könyvet volt alkalmam elolvasni a tartós fogyásról Marianne Williamson tollából: Tanítások a súlycsökkentéshez – 21 spirituális lecke súlyproblémáid végleges megoldásához (Bioenergetic Kiadó, 2022). A szerző javaslata szerint ahelyett, hogy szigorú étrendet és intenzív edzéstervet iktatunk be a mindennapjainkba, a megoldást valahol egészen máshol kell keresnünk!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem