Nincs engedélyezve a javascript.
Az Alexander-technika kézikönyve

Az Alexander-technika kézikönyve

Irányítsd a tested és az életed!

Az Alexander-technika hatékony módszer, mely az izmokban lévő feszültség elengedését támogatja. Elsajátításával megtanuljuk, hogyan üljünk, álljunk és mozogjunk úgy, hogy izmainkra, csontjainkra és ízületeinkre minél kevesebb nyomást helyezzünk. A könyvben ismertetett módszerek és gyakorlatok alkalmazásával kényelmessé és könnyeddé válik a mozgásunk, megelőzzük vagy akár enyhíthetjük a fájdalmat.
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
144
Kötésmód:
puhatáblás
ISBN:
9789632913469
Kiadói kód:
169644
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
3 990 Ft
Akciós ár:
2 394 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás

Az Alexander-technika hatékony módszer, mely az izmokban lévő feszültség elengedését támogatja. Elsajátításával megtanuljuk, hogyan üljünk, álljunk és mozogjunk úgy, hogy izmainkra, csontjainkra és ízületeinkre minél kevesebb nyomást helyezzünk. A könyvben ismertetett módszerek és gyakorlatok alkalmazásával kényelmessé és könnyeddé válik a mozgásunk, megelőzzük vagy akár enyhíthetjük a fájdalmat. Mentális és érzelmi állapotunkat nagyban befolyásolja, hogyan érezzük magunkat fizikálisan, így az izomfeszültségektől való megszabadulás hatására nyugodtabbak és általában véve boldogabbak lehetünk mindennapjaink során. A testünkre való odafigyelés, az arról való gondoskodás és tudatosság által, amely mindig meghálálja magát – mi is megtalálhatjuk az eredményes és teljes élethez vezető utat.MIBEN SEGÍT AZ ALEXANDER-TECHNIKA?


Alkalmazásával helyesen végezhetjük mindennapi tevékenységeinket, így elkerülhetővé válik, hogy túl nagy nyomást helyezzünk a testünkre.


Sokkal lazábbá tehetjük izomzatunkat, mozgásunk könnyedebbé válik.


Megelőzi és enyhíti a terhességgel és a szüléssel járó problémákat.