Nincs engedélyezve a javascript.
A bölcsességkerék

A bölcsességkerék

Mitikus utazás a négy égtáj felé

A bölcsességkerék a személyes gyógyulás eszköze. Ha hajlandóak vagyunk meghallani a fejlődésre szólító hívását, akkor felébreszthetjük a bennünk rejlő mestert: azt a képességünket, hogy a tudás őrzőjévé, bölccsé és látnokká váljunk.
Megjelenés:
2024.06.18.
Oldalszám:
184
Kötésmód:
puhatáblás
ISBN:
9789632916538
Kiadói kód:
221759
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
3 990 Ft
Online ár:
3 192 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A bölcsességkerék a személyes gyógyulás eszköze. Ha hajlandóak vagyunk meghallani a fejlődésre szólító hívását, akkor felébreszthetjük a bennünk rejlő mestert: azt a képességünket, hogy a tudás őrzőjévé, bölccsé és látnokká váljunk.

A világszerte elismert Alberto Villoldo legújabb könyvéből megtanulhatod, hogyan dolgozz a bölcsességkerékkel és annak négy irányával: a déllel, a nyugattal, az északkal és a kelettel. Ezek mindegyike egy-egy archetipikus állathoz és egy-egy szakrális utazáshoz kapcsolódik. Ezen az ősi térképen járva másképpen tekintesz az életedre. Kiszabadulsz a hétköznapi idő és az ok-okozati viszonyok szorításából, és belépsz a szinkronicitás mágiájába. Egy új álmot álmodsz, mely gyökeresen átformálja a sorsodat.

Sokan eredetileg a testi és a lelki betegségek gyógyulásának reményében fordulnak a gyógyító kerékhez. Talán nem is sejtik, hogy a keréknek más ajándékai is vannak: lehetőséget biztosít a Szellemmel való újrakapcsolódásra, hozzáférést ad a múlt és a jövő bölcseinek tudásához, valamint segít leküzdeni a félelmeket, amelyek visszatartják az embert a nagyobb fokú szabadság és jóllét megtapasztalásától.A bölcsességkerék ciklusán történő első áthaladás önmagad meggyógyításáról szól. Ahogyan mélyebbre hatolsz, és túljutsz a test helyreállításán és a traumából történő gyógyuláson, felfedezed a helyedet a szent tűz mellett, és elfoglalhatod azt a pozíciót, amelyet már időtlen idők óta fenntartanak számodra: a sámán székét.

Alberto Villoldo PhD, pszichológus, orvosi antropológus, az amazóniai és Andok-vidéki sámánok gyógyító gyakorlatának kutatója. Dr. Villoldo vezeti a Négy Szél Társaságot, amely a sámáni energiagyógyászat gyakorlatának oktatásával foglalkozik. Ő az alapítója a Light Body School iskolának, amely az Egyesült Államokban és Európában nyújt energiagyógyász-sámán képzést.

Weboldal: thefourwinds.com