Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Bernadette von Dreien

Bernadette von Dreien

 

 

Bernadette von Dreien (született 1972. január 16-án a svájci Toggenburgban Bernadette Brändle néven; polgári nevén Bernadette Meier) korábban élsportoló, könnyűatléta, ma természetgyógyász.
Különböző hosszútávú futószámokban (maraton, félmaraton, 10 000 méteres hegyifutás és crossfutás) 1997-től – Bernadette Meier néven – számos érmet, köztük többszörös svájci bajnoki címet ünnepelhetett; Európa- és világbajnokságokon néhányszor bejutott a legjobb tíz közé. 2015 nyaráig a Swiss Athletics aktív sportolója volt.
A képzett egészségügyi asszisztens 2013 és 2017 között diplomás természetgyógyász végzettséget szerzett hagyományos európa  természetgyógyászat szakirányban (TEN).
Jelenleg lányával, Christinával (született 2001-ben) és fiával, Marióval (született 2003-ban) él a svájci St. Gallen kantonbeli Dreien faluban.

Szűrő
%

Christina - Fényként született ikrek

Bernadette von Dreien

Christina, ikertestvérével, Elenával együtt az emberi fejlődés új fokának előhírnökeként inkarnálódott a Földre, hogy fényt és békét közvetítsen. Azt mondja: „A fények már itt vannak világszerte. Csak meg kell nyomnia valakinek az indítógombot." Christina egy tizennyolc éves lány a svájci Toggenburgból. Erősen kibővült tudattal született, így azoknak a fiatal evolúciós gondolkodóknak az új nemzedé...

Eredeti ár: 3690 Ft
Kiadói ár: 1845 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem