Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Dean Graziosi

Dean Graziosi

Ha Dean Graziosinak sikerült, bárkinek sikerülhet. Ha valami, az ő története reményt ad az embereknek, megmutatatja nekik, hogy ők is képesek felszabadítani a bennük rejlő lehetőségeket, és megélni az amerikai álmukat.

Dean New York állam északi részén, egy kisvárosban született, mintegy 110 kilométerre New York Citytől. Pénzügyi nehézségek között nőtt fel, annyira, hogy egy ideig egy fürdőszobában élt az apjával. A folyamatos pénzhiány, szülei gyakori válásai, és a tizenkilenc év alatti több mint húsz költözés miatt Deannek nem volt esélye egyetemre járni, és nem is érezte úgy, hogy elég okos lenne. De a nagyanyjától, Carmella Fanizzi Posttól az évek során kapott inspiráló gondolatok hatására Dean végre elhitte, hogy bármire képes, és hogy nincsenek korlátai. Megtanulta, hogy ne szorongjon a múlttal kapcsolatban, inkább fektessen be a jövőjébe.
Dean fogta az egyetlen eszközét, ami volt, az elhatározását, és egy hihetetlenül sikeres vállalkozóvá, ingatlanmogullá, többszörös New York Times bestselleríróvá vált, aki körbeutazta a világot, akár tizenötezer fős tömegek előtt beszélt, és próbálta másokat is az övéhez hasonló sikerhez segíteni.

Ő a szerzője a Totally Fulfilled, Be a Real Estate Millionaire, Thirty Days to Real Estate Cash, Your Town, Your Profits és Profit from Real Estate Right Now című könyveknek. Dean emellett heti rendszerességgel a sikerről szóló bölcsességekkel jelentkezik, aminek videósorozata immár nyolc éve minden hétfőn emberek millióit inspirálja világszerte.

Mindebből semmi nem valósult volna meg Dean legnagyobb ajándéka, a múltja nélkül. A diszlexia, az önbizalomhiány, a család pénzügyi nehézségei mind arra tanították Deant, hogy könnyen követhető sikerrecepteket gyártson. Dean ajándéka az, hogy megosztja ezeket a technikákat, amelyek másoknak is lehetővé teszik, hogy kiaknázzák a lehetőségeiket.

Dean az arizonai Phoenixen él két gyermekével. Baseball- és softballedzéseket tart, és annyi programjára elmegy a gyerekeinek, amennyire emberileg lehetséges. Ő hozta létre emellett a www.thebetterlife.com weboldalt, ami egy harmincnapos kihívás tartalmaz, amely segít embereknek mindennap apró változásokat elérni, hogy harminc nappal később a gazdagság, a bőség, és az általuk megérdemelt élet felé vezető útra lépjenek.

Szűrő

Szokások leendő milliomosoknak

A gazdagság és a bőség kapujában

Dean Graziosi

Úgy érzed, hogy egész nap loholsz, mégsem jutsz sehova? Megnyugtatlak – ezt nem csak képzeled. Gyorsabban mész, mint eddig bármikor, csak épp egy mókuskerékben pörögsz. Mielőtt próbálnád felgyorsítani a lépteidet, győződj meg arról, hogy jó irányba mész, különben hiába lépdelsz szaporábban, csak azt éred el, hogy hamarabb eltévedsz. Ám ha kialakultak a megfelelő szokásaid, elkezdhetsz sprintelni,...

Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 3192 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem