Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Dr. Chris Duffield

Dr. Chris Duffield

 

 

Dr. Chris Duffield tudós, feltaláló, jövőkutató és író. Általános tudósként „akadémiai őssejtnek” és „katalitikus professzornak” is nevezi magát. Mintha csak a jövőből érkezett volna, megszállottan közreműködik saját és mások nagyszabású újításainak megvalósításban, és a széleskörű elismertséget megelőzve gyakran már évtizedekkel korábban felismeri azok jelentőségét. A négyelektródás cső gyártásának általa felfedezett módszerét ma világszerte idegkutatási laboratóriumok százaiban használják. Az iptq.com címen elérhető internetes oldalának köszönhetően nem merült feledésbe egy, a rákgyógyításban mellékhatások nélkül alkalmazható orvosi módszer, amelyet a Stanford Egyetem orvosi kara is Új tudomány, új jövő kutatott.
Míg 12 éven keresztül a Stanford Egyetem hallgatója és tanársegédje volt, számos egyetemi és szilícium-völgyi kutatási ötlet kidolgozásában működött közre. 2001-ben látnoki beszédet tartott a Xerox PARC-ban – amely a jelenlegi informatikai technológia bölcsőjének számít – a virtuális informatikai technológiák jövőjéről. Rajiv Bushannal közösen számtalan orvosi alkalmazáshoz kapcsolódó gyógyszerészeti megközelítést fejlesztettek ki.
Két olyan laboratóriumot is működtetett, amelyek a „Mi a csudát tudunk a világról?” című fi lmben is szerepeltek. Az egyiket William A. Tiller vezette a Stanford Egyetemen (az anyag tudománya), a másikat pedig Stuart Hameroff az Arizonai Egyetemen (Tudati Tudományok Központja). Miután az Amherst Egyetemen geológiai diplomát szerzett, az Alabamai Egyetemen doktori disszertációt írt a kiszáradt területek ökotechnológiájáról. A bíráló bizottság tagjai Laurence M. Gould sarkkutató, George G. Simpson paleontológus és Paul S. Martin, a pleisztocén túlvadászat-elmélet kidolgozója voltak. Számos Nobeldíjassal áll kapcsolatban, többek közt Kary Mullis biokémikussal, akivel együtt szörföznek.
Eddigi legfontosabb hozzájárulásának azt tekinti, hogy Richard Gordonnal közösen megírták ezt a könyvet. Chris az arizonai Tucsonban él, és sokat utazik a világban.

Szűrő

Kvantumérintés 2.0 - Az új ember - Fedezd fel magadban az új embert, és válj azzá!

Dr. Chris Duffield Dr. Vickie Wickhorst Richard Gordon

Ez a könyv megváltoztatja a világot és azt, ahogyan a dolgokra tekintünk! Képességeink határait kiszélesítve hatalmas előrelépést és paradigmaváltást jelent. Világos iránymutatással, lépésről-lépésre vezet minket, hogy könnyedén átléphessük saját korlátainkat. Ráébreszt soha nem ismert vagy csak sejtett, de tudatosan még ki nem aknázott képességeinkre. Az itt bemutatott technikák és gyakorlatok ú...

Eredeti ár: 2800 Ft
Kiadói ár: 2240 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem