Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Gregg Braden

Gregg Braden

A New York Times sikeres írója, Gregg Braden nemzetközi konferenciák és médiarendezvények népszerű vendége, aki a spiritualitás technológiában betöltött szerepét kutatja. A korábban számítógéprendszer tervezőként (Martin Marietta Aerospace), számítógépes geológusként (Phillips Petroleum) és technikai üzemeltetési igazgatóként (Cisco Systems) dolgozó Gregg elismert szakembernek számít a múlt bölcsessége, valamint a jövő tudománya, gyógyulása és békéje közötti összefüggések vizsgálatában.

Gregg több mint 20 éven át járta a kis hegyi falvakat, távoli kolostorokat, ősi templomokat és elfeledett írásokat keresett, próbálva kideríteni időtlen titkukat. Kutatása a 2004-ben megjelent paradigmaváltó könyvéhez, a Th e God Code-hoz (A Teremtő kódja, Mandala-Seva Könyvkiadó, Budakeszi, 2005) vezetett, amelyben a minden élet DNS-ébe kódolt ősi üzenet szavait tárja fel.

1998 és 2005 között Gregg a tibeti kolostorokban tett látogatásai során rábukkant az imádság egy elfeledett formájára, amely a keresztény egyház korai szakaszában történt bibliai szövegváltogatás során tűnt el. A 2006-ban megjelent könyvében, a Secrets of the Lost Mode of Prayer (Az elfeledett imádság titkai) leírja az imádkozásnak azt a fajtáját, amelyhez nem tartoznak sem szavak, sem kifelé mutató kifejezések, ugyanakkor közvetlen hozzáférést biztosít a mindent összekötő kvantumerőhöz.

A nagy sikerű Awakening to Zero Point (Zéró pontra ébredés) című könyvtől kezdve, a Walking Between the Worlds-ön (Utazás világok között, Mandala-Seva Könyvkiadó, 2003) keresztül egészen az Th e Isaiah Eff ect-ig (Tudatos teremtés, Édesvíz kiadó, 2004.), Gregg munkája a legjobbat ébreszti fel mindannyiunkban, arra késztetve mindenkit, hogy megpróbáljon egy jobb világot építeni.

További információkért lépjen kapcsolatba Gregg irodájával a következő címen:
Wisdom Traditions
P.O. Box 5182
Santa Fe, New Mexico 87502
(505)424-6892
weboldal: www.greggbraden.com
E-mail: ssawbraden@aol.com

Szűrő
25%

Az isteni mátrix

Híd idő, tér, csodák és hiedelmek között

Gregg Braden

Az isteni mátrix a mi világunk. Ugyanakkor minden a világunkban. Egyszerre vagyunk saját magunk és minden, amit szeretünk, gyűlölünk, alkotunk és átélünk. Az isteni mátrixban mi vagyunk a tároló, amelyben minden más létezik, a híd belső és külső világunk alkotásai között, valamint a tükör, amely megmutatja azt, amit létrehoztunk. 1944-ben Max Planck, a kvantumelmélet atyja mélyen megdöbbentette ...

Várható megjelenés: 2020-11-25
3990 Ft
2993 Ft Előrendelem
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem