"Gúnyosan nevettem, amikor Ian vegán lett, és megkérdeztem, ugyan honnan jut elegendő fehérjéhez a szervezete. De végül sikerült meggyőznie, többek között azzal az érvvel is, hogy ha nem eszem nagyüzemben előállított állati termékeket, a világot is megmenthetem.
Miután teljesen elhagytuk az állati termékeket az életünkből, mindketten fantasztikusan jól éreztük magunkat. Csak még meg kellett tanulnunk, hogyan főzzünk, és milyen ételeket fogyasszunk, amikor nem otthon eszünk. Rájöttünk, hogy az éttermekben vagy a szakácskönyvekben kínált vegán ételek, hát… nem valami finomak.
És ebben láttuk meg a lehetőséget. Azóta a küldetésünk lett, hogy másoknak is megmutassuk: igenis lehet ízletes fogásokat készíteni kizárólag növényi alapanyagokból is! Igaz, az emberek gyakran maguktól is ezt az utat választják.
És most, három évvel később egy újfajta főzési stílus mesterei lettünk, ami az internet szakácsai révén népszerűvé vált, és amelyben az újdonság és az ütős prezentáció éppúgy fontos, mint az íz és a könnyedség.
Kelet-londoni főhadiszállásunkon együtt főzünk, iszunk, és filmre vesszük a receptjeink elkészítését a nagyvilág számára."