Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Hopp László

 

 

A Megkísértve főhőséhez, Tiborhoz hasonlóan a szerző is orvosként végzett Magyarországon, 1977-ben. Öt évvel később az Egyesült Államokba költözött, ahol családot alapított és gyermeknefrológusként folytatta orvosi munkáját. 2018-ban nyugdíjba vonult, és feleségével visszaköltöztek Budapestre, ahol jelenleg is élnek.
2009 és 2012 között több internetes írói tanfolyamot végzett el. A hathetes kurzusok témája elbeszélés- és regényírás volt. 2010 decemberében Utolsó séta címmel megjelent egy rövid elbeszélése a Kutya magazinban. A Megkísértve előképe Life in the Barracks címmel 2012-ben jelent meg angolul, saját kiadásban. A könyv jelenleg is elérhető az Amazon webáruházban. Egy filozófiai professzor barátja inspritációjára 2018-ban Reason and Unreason in Western Philosophy: Th e Struggle of Certainty against Probability, A Layman's Notes on Philosophy címmel laikusoknak szánt filozófiatörténeti könyvet adott ki a Kindle self-publishing szolgálatán keresztül. Ez szintén elérhető az Amazon honlapján.

Szűrő
5%

Megkísértve

Egy katonaorvos története

Hopp László

Becsület és megkísértés harca, egy kétségekkel teli útkeresés krónikája.A könyv a késői 1970-es évek magyar valóságába ágyazott történet egy sorkatonai szolgálatra behívott fiatal orvosról. Dalos Tibor egy távoli, határ menti laktanyában tölti a szolgálatát, ahol orvosi esküjéhez hűen próbálja végezni munkáját. Az új életformához való átállás nehézségei közepette folyamatosan aggódik hirtele...

2990 Ft
2841 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem