Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

John E. Upledger

John E. Upledger

 

 

 

Dr. John E. Upledger (D.O., O.M.M., D.Sc.) az Amerikai Osteopathiás Akadémia tagja, a Brit Osteopathiás Társaság tudományos tagja, a tudományok doktora volt. Szakterületei közé tartozott az osteopathiás manipuláció, a craniosacralis terápia, a SomatoEmotional Release®, az akupunktúra és a preventív gyógyászat. Osteopathiás orvosi karrierje során dr. Upledgert mindig olyan szakemberként ismerték, aki újító és vezető szerepet játszott új terápiák kutatásában. Különösképpen a craniosacralis terápia kifejlesztésével nemzetközi hírnévre tett szert.
Bár tapasztalatainak többségét klinikai magánpraxisban szerezte, 1975 és 1983 között a Michigani Állami Egyetemen dolgozott klinikai kutatóként és a biomechanika professzoraként. Ezekben az években egy anatómusokból, fiziológusokból, biofizikusokból és biológiai mérnökökből álló kutatócsoportot vezetett, akikkel a craniosacralis rendszer létezését és testre gyakorolt hatását tudományos kísérletekben vizsgálták.

Szűrő

Találkozás a Belső Gyógyítóddal - CRANIOSACRALIS TERÁPIA és SomatoEmotional Release?

John E. Upledger

Ami az 1970-es évek elején egy műtét során tapasztalt megmagyarázhatatlan jelenségnek tűnt, hamarosan a világ egyik vezető természetgyógyászati eljárásának alapjává vált ? egy reménysugár lett az enyhülést kereső betegek számára. A módszert kidolgozója, John E. Upledger, D.O., O.M.M. craniosacralis terápiának nevezte, miután vizsgálni kezdte a test egyik kevéssé ismert rendszerét, és válaszokat ke...

Eredeti ár: 2490 Ft
Kiadói ár: 1992 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem