Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Mats és Susan Billmark

Mats és Susan Billmark

 

 

MATS BILLMARK
Kalmarban, Svédországban születtem. Egész életemben vezető és vállalkozó voltam. Éveken át takargattam a szorongásomat azzal, hogy gyakran jártam el otthonról, és mindig nagyon derűs személyiségnek mutattam magam. Kétlem, hogy sokan tudnák, milyen csekély volt az önbizalmam.
A figyelmem középpontjában ma már az áll, hogy hogyan éljük meg a jelent. Meg vagyok győződve arról, hogy egy kielégítőbb és boldogabb élet alapja az, hogy tudatosan jelen legyünk az adott pillanatban.

SUSAN BILLMARK
Ludovikában, Svédországban születtem. Nagyon szégyenlős gyerek voltam, de szerencsére kreatív és extrovertált társak vettek körül. Tőlük tanultam meg, hogy legyek elég bátor véghezvinni azt, amit szeretnék. Végül túljutottam a szégyenlősségemen, és megtanultam, hogyan lépjek ki a komfortzónámból és hogyan legyek magabiztosabb.

Kettőnkről
1995-ben találkoztunk Kalmarban. Mats éppen egy nagy konferenciát szervezett, és szüksége volt egy lakberendezőre. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, és gyakran együtt is dolgozunk. 1996-ban megszületett a lányunk, Julia. 2011-ben a családunk még
nagyobb lett, mert ideiglenesen örökbe fogadtunk két gyereket, Elsát (született 2004-ben) és Martint (született 2009-ben).

Szűrő

Tanulj meg ÉLNI! - Egy könyv, ami megváltoztatja az életed

Mats és Susan Billmark

Sokszor észre sem vesszük, hogy megállás nélkül gondolkodunk. A kis hang a fejünkben megjegyzéseket tesz, eltöpreng, ítélkezik, összehasonlítgat, elégedetlenkedik és így tovább. Ezek a gondolatok stresszt, alacsony önbecsülést, boldogtalanságot és csalódást eredményezhetnek. Az értelmünk és a gondolataink emberként a legnagyobb érdemünk, de ha a zaj a fejünkben átveszi az irányítást, és emiatt ne...

Eredeti ár: 2390 Ft
Kiadói ár: 1912 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem