Michelle Keogh ausztrál szerző, séf, receptfejlesztő és food stylist. Mesterszakácsként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és ez idő alatt konyhákat, éttermeket vezetett és étlapokat írt. Az elmúlt hét évben különböző kiadók, reklámügynökségek, szerkesztőségi és kereskedelmi ügyfelek számára írt recepteket és végzett food stylist munkákat. Szenvedélyesen szereti az ételekkel és főzéssel kapcsolatos valamennyi területet, folyamatosan olvas, tanul és kísérletezik.
Michelle írt könyveket a Penguin Books számára (Trifl e és Bundt Cake), továbbá az R&R Publications, Hinkler Books és McRae Publishing sok száz kiadványával kapcsolatban végzett food stylist, receptírási és tesztelési feladatokat. Sok egyéb ügyfél felkérésére is ír és fejleszt recepteket, valamint kereskedelmi felhasználásra, reklámok és magazinok számára is dolgozik. Szűkebb személyes érdeklődési területei közé a teljes értékű élelmiszerekkel való főzés, a szezonális és fenntartható termékek, új összetevők kipróbálása tartozik, de a kreatív tortadíszítés és csokoládékészítés is közel áll hozzá.