Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Mira Manek

Mira Manek

 

Mira Manek indiai gyökerekkel rendelkező, angol szerző. Receptjei korábban megjelentek a Stylist, a Red Magazine, az Independent, a Contry & Town Magazine, a Healthy Magazine, a Resident, a Waitrose Magazine és a Women’s Health újságok lapjain.

A Telegraph Food & Drink címlapján Xanthe Clay ezt írta Miráról: „Manek hisz abban, hogy napjainkra a teljes értékű indiai élelmiszerek megérkeztek a divat élvonalába. A londoni Holborn étterem konyháján kreálta meg a sáfrányos zabkását és a csájpudingot, de a megszokott magokat chiamaggal helyettesítette…”

A The Resident című lapban Mark Kebble azt írta, hogy „aki a gasztronómia területén még nem ismeri Mira Manek nevét, sürgősen tanulja meg.”

Mira számos BBC rádióműsorban és a BBC ázsiai programjaiban is szerepelt már. Szoros kapcsolatban áll számos jól ismert étteremmel, kávézóval és szállodával, részt vesz menüsoraik összeállításában, nagynevű éttermi klubok és wellnessesemények háziasszonya.

Szűrő
5%

India varázslatos ízei

Hagyomány és egészség egy tányéron

Mira Manek

"A könyvben található ételek a hagyományos receptek és a saját, India ihlette elképzeléseim keverékéből születtek - gazdagon fűszerezettek, ízesek, színesek és csordultig vannak tápláló jósággal." Mira Manek az édesanyjától és a nagymamájától örökül kapott ízvilágot és az egészséges táplálkozási trendeket ötvözve igazi kulináris remekművet alkotott....

5490 Ft
5216 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem