Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Thich Nhat Hanh

Thich Nhat Hanh

  

 

Thich Nhat Hanh 1926-ban született. Vietnami szerzetes, zen-mester, költõ, békeaktivista, és számos könyv szerzõje. A saigoni Van Hanh buddhista egyetem alapítója, tanított a Columbia Egyetemen és a Sorbonne-on. Gyengédsége és szeretetet árasztó, mindenkit megérintõ beszéde kulturális és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül vonzza az embereket. Õ maga a franciaországi Plum Village meditációs központban él, és beutazza az egész világot, hogy az éber élet mûvészetét tanítsa.

„Ez a szelíd vietnami buddhista szerzetes rendkívüli értelemmel megáldott tudós. Ha a békérõl vallott eszméi megvalósulnának, valódi testvériség, ökumenikus, összetartó emberiség élne a világon.”
Dr. Martin Luther King Jr.
Thich Nhat Hanh Nobel-békedíjra jelölésekor

„Thich Nhat Hanh egy buddha hangján szól.”
Sögjal Rinpocse

Szűrő
5%

Vegyen körül a szeretet - Éld éberen a napjaidat

Útmutató az év minden hetére

Thich Nhat Hanh

Útmutató az év minden hetére A BÖLCSESSÉG SZAVAI Akár egy szerető ölelés, úgy érintik meg a szívünket Thich Nhat Hanh szavai, s hatásukra elcsöndesedünk. A pillanat varázsát lírai képek teszik emlékezetessé. Az év minden hetére találunk spirituális „útravalót”, mely csodás szellemi és lelki táplálék lehet a rohanó hétköznapjaink világában. A nagy buddhista mester olyan életre ihlet, amely feltárja...

3600 Ft
3420 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem