Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko
 
 
 
 
 
 
"1989-ben jöttünk az USA-ba Oroszországból, amikor meghívást kaptam a Denveri Főiskolától, hogy tanítsak a diákoknak Gorbacsovrólés a peresztrojkáról. Először hatalmas kulturális sokkot éltünk át. Emlékszem, egyszerre éreztük magunkat megilletődve és reményt vesztve.
Amikor megérkeztünk Oroszországból, nem voltam túl kövér. 81kilót nyomtam, akárcsak egy „normális” orosz nő. Amikor először jártam amerikai bevásárlóközpontban, és megláttam azokat a színes dobozokat, azt mondtam a férjemnek: „Mindegyiket meg akarom kóstolni!” Azt hiszem, valamennyire sor is került... Két rövid év alatt 45 kilót híztam!
Elmentem a könyvesboltba, ahol találtam néhány, nyers táplálékról szóló könyvet. Örömmel vetettem rájuk magamat. Ezekben a könyvekben többet találtam, mint csupán egészséggel kapcsolatos információt. A szerzőik szabad és boldog embereknek tűntek. Én is szabaddá és boldoggá akartam válni!"
 
 
Szűrő

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a fri...

Eredeti ár: 2600 Ft
Kiadói ár: 2080 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem