Nincs engedélyezve a javascript.
Body Code

Body Code

Fedezd fel tested öngyógyító képességét!

Dr. Bradley Nelson világszerte elismert holisztikus orvos, előadó Magyarországon is megjelent Emotion Code című könyvének elsöprő sikere nagyrészt annak köszönhető, hogy megtanítja azokat a módszereket, amelyekkel sikerül rákapcsolódni a tudatalattira.
Megjelenés:
2024.03.08.
Oldalszám:
464
Kötésmód:
puhatáblás
ISBN:
9789632916156
Kiadói kód:
220255
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
5 490 Ft
Online ár:
4 392 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Dr. Bradley Nelson világszerte elismert holisztikus orvos, előadó Magyarországon is megjelent Emotion Code című könyvének elsöprő sikere nagyrészt annak köszönhető, hogy megtanítja azokat a módszereket, amelyekkel sikerül rákapcsolódni a tudatalattira. Segítségével megtapasztaljuk, hogy ha megtaláljuk és eltávolítjuk a bennragadt érzelmeket, saját kezünkbe vesszük a gyógyulásunkat.

A Body Code a holisztikus gyógyítás valóban forradalmi módszere. Az Emotion Code módszer határait kitágítva segít "dekódolni" és orvosolni a problémák mögött húzódó valódi egyensúlyvesztéseket. Átfogó tudásbázist ad mindarról, ami a testben elromolhat; a kvantumfizika törvényeinek felhasználásával harmóniát teremt ott, ahol megbillent az egyensúly. Lehetővé teszi, hogy rácsatlakozzunk erre a belső tudásra, és megtaláljuk azokat az egyensúlytalanságokat, amelyek fizikai, mentális és érzelmi problémáink gyökerei. Beazonosításukkal és feloldásukkal képessé válunk testünk veleszületett gyógyítóerejének aktiválására.

Dr. Bradley Nelson a bioenergetikai orvoslás és az energetikai pszichológia területének egyik legkeresettebb szakértője. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal kifejlesztett egyszerű és hatékony módszereit világszerte oktatja; több mint hetven országban több ezer okleveles gyakorló alkalmazza a tőle tanultakat. Dr. Nelsonnak és feleségének, Jeannek hét gyermeke van; a család Utah állam déli részén él.