Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 196 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632913131
  • Tömeg: 420 g
  • Megjelenés éve: 2017
30%
3290 Ft
2303 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2468 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap

Élő növényi sajtok, tejek

Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Lénárt Gitta

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk.

Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új „élő” könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő 

Olvasson bele: Lénárt Gitta  - Élő növényi sajtok, tejek

Élő növényi sajtok, tejek értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Élő növényi sajtok, tejek

Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Lénárt Gitta

  • 196 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632913131
  • Tömeg: 420 g
  • Megjelenés éve: 2017

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk.

Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új „élő” könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő 

Élő növényi sajtok, tejek értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!
30%
3290 Ft
2303 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2468 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-4 munkanap
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem