Nincs engedélyezve a javascript.
Evésről, ivásról és az életről
Olvass bele

Evésről, ivásról és az életről

Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra

Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket.
Megjelenés:
2008.
Oldalszám:
188
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN:
9789639652583
Kiadói kód:
133625
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
4 400 Ft
Akciós ár:
1 320 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Leírás
Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek.

Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai "útikalauzunkból":
- Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek
- Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek
- Jó hangulatot keltő ételek
- Szerelmet ébresztő ételek
- Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le
- A boldog időskort támogató ételek