Nincs engedélyezve a javascript.
Jobb agyféltekés rajzolás

Jobb agyféltekés rajzolás

A kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja

A jobb agyféltekés rajzolás a kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja, amely megváltoztatja az életed!
Megjelenés:
2022.11.21.
Oldalszám:
344
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN:
9789632915906
Kiadói kód:
210553
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
5 490 Ft
Online ár:
4 392 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A jobb agyféltekés rajzolás a kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja, amely megváltoztatja az életed!

A jobb agyféltekés rajzolás tudomány és művészet egyben. Új szemléletet ad, megtanít másképp tekinteni a dolgokra, mint ahogy eddig tettük. Egyszerű gyakorlatainak segítségével képessé válunk arra, hogy a rég tanultakat félretéve valami nagyszerűt alkossunk, akár egy hétvége alatt.

A jobb agyféltekés rajzolás jókedvre derít, kitartást és önbizalmat ad, a gyakorlással javul a megfigyelőképesség. Olyan alternatív megoldásokat tár elénk, amelyeket eddig nem vettünk észre, így újfajta látásmódot tanulhatunk a környezet és a világ észleléséhez.

A Jobb agyféltekés rajzolás átdolgozott kiadása a gyakorlatok mellett:
- ismerteti az agy plaszticitását érintő kutatások rajzolással összefüggő eredményeit, valamint a jobb agyfélteke kihasználásának fontosságát;
- részletesen bemutatja, hogyan ellensúlyozhatjuk kreatívan a mai, kifejezetten bal agyféltekés – analitikus, lineáris, digitális – gondolkodást;
- megosztja a legújabb kutatásokat, amelyek a kora gyermekkori „firkálást” összekapcsolják a későbbi nyelvi fejlődéssel;
- mesterrajzok új reprodukcióin keresztül tanít meg a belső művész szemével látni;
- részletes tanácsokat ad, hogyan alkalmazhatjuk a rajzolás öt alapkészségét a problémamegoldásban.

Betty Edwards Jobb agyféltekés rajzolás című könyvét közel húsz nyelvre fordították le, több mint két és fél millió eladott példánnyal a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve.