Nincs engedélyezve a javascript.
Könnyekkel a győzelemig

Könnyekkel a győzelemig
(E-könyv)

A VARÁZSLAT MÁR A TIED! HASZNÁLD! „Benned is rejlik egy varázspálca, és az nem más, mint egy égi iránytű, amely arra teremtetett, hogy az öröm felé vezessen.” Radleigh Valentine ötvözve a humort a spiritualitással, a tiszta szeretet és a feltétel nélküli támogatás angyali üzeneteivel inspirálja közönségét szerte a világon.
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
184
ISBN:
9789632915807
Kiadói kód:
208687
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Online ár:
2 490 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás

A VARÁZSLAT MÁR A TIED! HASZNÁLD!
„Benned is rejlik egy varázspálca, és az nem más, mint egy égi iránytű, amely arra teremtetett, hogy az öröm felé vezessen.”


Radleigh Valentine ötvözve a humort a spiritualitással, a tiszta szeretet és a feltétel nélküli támogatás angyali üzeneteivel inspirálja közönségét szerte a világon. Ebben a mágikus útmutatóban gyakorlatias, derűs tanácsokat és egyszerűen végrehajtható gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével munkára foghatod a spirituális energiáidat, leküzdheted a korlátaidat, és rálelhetsz önmagad legboldogabb és leghitelesebb énjére.Ez a könyv rendelkezésedre bocsátja azokat a mindennapi mágikus képességeket és ismereteket, amelyekre számos területen szükséged lehet:
•    Hogy megteremthesd amire valójában vágysz
•    Hogy az örömmel és hálával teli életed válaszd
•    Hogy felismerd az Univerzum jeleit, amelyekkel nap mint nap megajándékoz
•    Hogy beszélhess az angyalaiddal, és elfogadhasd az Égiek támogatását
•    Hogy megismerhesd azokat a stratégiákat, amelyeket követve növelni tudod a „mindennapi mágikus erődet” és az „életmágiádat”Fedezd fel a benned rejlő mágikus erőt, figyelj az angyalok válaszára, és teremtsd meg azt a varázslattal teli életet, amelyre születtél!


„Tisztában vagyok a világ – és egyben a személyem – előtt álló kihívásokkal, de őszintén hiszek egy olyan univerzumban, amely mindnyájunkat szeret és imád, és amely azt akarja, hogy rátaláljunk a korlátlan öröm forrására."(A sikerszerző Radleigh Valentine How to Be Your Own Genie című első könyvének átdolgozott kiadása.)