Nincs engedélyezve a javascript.
Sárga könyv

Sárga könyv

Nyelvek háborúja II.

Az ember tudati fejlődése több tízezer évre tekint vissza. Úgy 70 000 évvel ezelőtt a szerves nyelvek uralták az emberiség kommunikációjának alapját.
Megjelenés:
2024.05.14.
Oldalszám:
264
Kötésmód:
keménytáblás
ISBN:
9786158177641
Kiadói kód:
221093
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
5 990 Ft
Online ár:
4 792 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Az ember tudati fejlődése több tízezer évre tekint vissza. Úgy 70 000 évvel ezelőtt a szerves nyelvek uralták az emberiség kommunikációjának alapját. Később, az Atlantisz és Suméria közötti időkben jött a Bábel projekt, ami nem egy meseszerű isteni elrendelés volt, hanem egy nagyon is valós, kifejezetten az emberiség ellen végrehajtott terrorakció. Hatása még napjainkban is tart, valódi célja az emberiség szolgasorba kényszerítése.

A Bábel projekt által megjelent szervetlen nyelvek legfontosabb jellemzője a vírushordozás. S mint ilyenek, az emberi gondolkodást egy bizonyos pályára állítják anélkül, hogy arról akár az egyén, akár maga a társadalom tudomást szerezne. Zseniális. Zseniálisan gonosz.
Ma az egyetlen államilag beszélt magyar nyelven kívül talán minden földi nyelv szervetlen jellegű, s a vírus mindegyikben megtalálható. Ha ezt felismerjük, a történelem nyitott könyvvé válik.

A szervetlen nyelvekben létező vírus önmegsemmisítő. Vajon az emberiség képes lesz a jövőjét megváltoztatni? Talán van még idő erre. Induljunk ki abból, hogy ma 300 évvel korábban élünk: e könyv írása nem 2023-ban, hanem 1723-ban történt. Ezt a mérhetetlen pofátlan és negatív lépést most felülírhatjuk, és a sorsunk kimenetelét a magunk oldalára fordíthatjuk. Nem kis tett lenne.