Nincs engedélyezve a javascript.
Spirituális ÁBÉCÉ - 2. rész

Spirituális ÁBÉCÉ - 2. rész

Út a megvilágosodáshoz

A nagy tanítók, guruk hagyományosan kint a szabadban, gyakran egy terebélyes fa alatt tanítottak. Nem véletlenül, hiszen a természet egyike a legbölcsebb tanítóknak. Hogyan hangolódhatunk rá a természetre és töltekezhetünk, meríthetünk belőle inspirációt? Mi az, ami a természet szemmel látható tartományán túl van?
Megjelenés:
2023.07.17.
Oldalszám:
192
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN:
9786150182759
Kiadói kód:
215427
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
3 890 Ft
Online ár:
3 112 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A nagy tanítók, guruk hagyományosan kint a szabadban, gyakran egy terebélyes fa alatt tanítottak. Nem véletlenül, hiszen a természet egyike a legbölcsebb tanítóknak.

Hogyan hangolódhatunk rá a természetre és töltekezhetünk, meríthetünk belőle inspirációt?
Mi az, ami a természet szemmel látható tartományán túl van?
Hogyan érzékelhetjük ezt a láthatatlan világot, mi a dolgunk vele?
Hogyan képzeljük el saját belső univerzumunkat, és hogyan kapcsolódunk más emberekhez, teremtményekhez, valamint a nagy egészhez, a külső univerzumhoz?
Mi a feladatunk itt a Földön?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, ahogy haladunk az úton. Dr. Svami Purna himalájai mester kísér bennünket továbbra is ezen a hosszú ösvényen. Próbálja láthatóvá és érzékelhetővé tenni számunkra ezt a láthatatlan, mégis valós világot.
Támogatást nyújt a spirituális úton annak érdekében, hogy meghalljuk a saját belső vezetőnk hangját, és meglássuk a bennünk lévő és a minket körbe ölelő világot a maga teljességében, szépségében. Két részes könyvünk, a Spirituális ábécé első kötete az emberi élet dolgairól, az emberi létből fakadó lehetőségekről, rejtett emberi tartalékokról szól, amit felhasználhatunk annak érdekében, hogy boldog és elégedett életet éljünk.

A Spirituális ábécé második része egy nem kézzelfogható, a szemünkkel nem látható világba kalauzol bennünket, amely mégis jelen van, és hatással van mindennapjainkra, egész életutunkra.