Nincs engedélyezve a javascript.
Ünnepi Akciós TY M. Bollinger könyvcsomag!

Ünnepi Akciós TY M. Bollinger könyvcsomag!

TY M. Bollinger: Az igazság a rákról Amit a rák történetéről, kezeléséről és megelőzéséről tudni kell + TY M. Bollinger: Az igazság a rákról Kutatás a gyógymódok után AJÁNDÉK DVD-vel
Megjelenés:
2017.
ISBN:
3112598766781
Kiadói kód:
163390
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
6 890 Ft
Online ár:
5 512 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
1) TY M. Bollinger: Az igazság a rákról
Amit a rák történetéről, kezeléséről és megelőzéséről tudni kell

2) TY M. Bollinger: Az igazság a rákról
Kutatás a gyógymódok után
AJÁNDÉK DVD-vel

„Az igazság a rákról egy valóságos térkép, melynek segítségével megtaláljuk a rák megelőzéséhez, gyógyításához és legyőzéséhez vezető utat. Úttörő alkotásában Ty Bollinger felvázolja az immunrendszer erősítésének alternatív lehetőségeit, és azt is elárulja, hogyan táplálkozzunk, ha meg akarjuk előzni a rák kialakulását. Érdemes elolvasni ezt a könyvet, életet menthet.” – Josh Axe természetgyógyász, író

Napjainkban sajnos a legtöbb családot érinti a rák, ezalól a szerző sem kivétel. Ty Bollinger húszéves kutatása során azt tapasztalta, hogy a legtöbb érintett tudja, milyen általános gyógymóddal (kemoterápia, sugárkezelés) kezelik a betegséget, azzal viszont jóval kevesebben vannak tisztában, hogy léteznek természetes gyógymódok is, melyek hatékonysága sokszor még a végstádiumban lévő betegek esetében is megdöbbentő.

A könyv célja, hogy a kevéssé ismert módszereket is megismertesse az olvasóval, anélku¨l, hogy bárkit meg akarna győzni vagy rá akarna beszélni egy adott kezelésre. Mindenkinek joga van eldönteni, melyik utat választja a gyógyuláshoz, ez viszont csak akkor lehetséges, ha már ismerju¨k az összes lehetőséget.

Egyaránt szól egészségügyi szakembereknek, laikusoknak, rákbeteg és egészséges embereknek. Főképp azok találhatják érdekesnek, akiket hagyományos módon kezelnek vagy kezeltek, például kemoterápiával, mivel a könyvben említett módszerekkel egyu¨tt alkalmazva, a hagyományos mód is hatékonyabb lehet.

Az igazság a rákról számos lehetőséget kínál az immunrendszer erősítésére, a szervezetben lévő gyulladások enyhítésére, továbbá segítséget nyújt az életért és az egészségért vívott harcban. Számos jó tanáccsal segíti a gyógyulást, nem utolsósorban pedig reményt nyújt.

„Ne feledjük: a rák még nem halálos ítélet! Mindig van remény.” – Ty Bollinger

A két könyvet most egybe csomagoljuk az ünnepekre!