Nincs engedélyezve a javascript.
Vegán helyettesítők
Olvass bele

Vegán helyettesítők
(E-könyv)

Tudta, hogy a chiamagot nemcsak tojáshelyettesítőként és zselésítőként, hanem jégkrémek, péksütemények, lekvárok, sőt akár sajtok elkészítéséhez is felhasználhatjuk? Hogy tofuból házilag is készíthetünk majonézt, a vaj pedig könnyen helyettesíthető kókuszolajjal? És mit szólna egy kis kókuszkrémből készített tejszínhabhoz?
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
256
ISBN:
9789632915944
Kiadói kód:
211531
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
2 018 Ft
Online ár:
2 690 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Leírás
Tudta, hogy a chiamagot nemcsak tojáshelyettesítőként és zselésítőként, hanem jégkrémek, péksütemények, lekvárok, sőt akár sajtok elkészítéséhez is felhasználhatjuk? Hogy tofuból házilag is készíthetünk majonézt, a vaj pedig könnyen helyettesíthető kókuszolajjal? És mit szólna egy kis kókuszkrémből készített tejszínhabhoz?

Ez az egyedülálló könyv nem csak az újdonsült, de a veterán vegánok életét is megkönnyíti, hiszen bemutatja mindazokat a növényi eredetű összetevőket, amelyek segítségével otthon is könnyedén vegánná varázsolhatjuk kedvenc ételeinket. Útmutatást kapunk arra vonatkozóan, miként válthatjuk ki a hozzávalók között szereplő tejet, sajtot, tojást (legyen szó akár sós ételről, akár édességről), húst és más állati eredetű összetevőket (vegán bacont valaki?). A szerzők ezen kívül minden receptnél külön megjelölik, ha az adott fogás glutén-, szója-, olaj- vagy cukormentes, ezzel is megkönnyítve a választást azok számára, akik speciális étrendet követnek.

A könyv célja, hogy megismertessen azokkal az eszközökkel és technikákkal, amelyek az állati eredetű élelmiszerek helyettesítéséhez szükségesek, hogy teljes értékűen kiválthassuk azokat természetes, növényi eredetű hozzávalókkal, akár házi készítésűekkel is.