Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 168 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632912639
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 500 g
  • Megjelenés éve: 2015
5%
3690 Ft
3506 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2768 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap

Élő ételek ünnepnapokra

Lénárt Gitta

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja. Személyre és alkalomra szabottan ételt készíteni: igazi kihívás. A feladat a tervezéssel, bevásárlással kezdődik, majd folytatódik a konyhában, egészen a tálalásig. Gondolatban pedig végig ott szerepel a másik fél: „Mivel tudnék neki igazi örömet szerezni?”

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár minden napra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb könyvében bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

Olvasson bele: Lénárt Gitta  - Élő ételek ünnepnapokra

Élő ételek ünnepnapokra értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Élő ételek ünnepnapokra

Lénárt Gitta

  • 168 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632912639
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 500 g
  • Megjelenés éve: 2015

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja. Személyre és alkalomra szabottan ételt készíteni: igazi kihívás. A feladat a tervezéssel, bevásárlással kezdődik, majd folytatódik a konyhában, egészen a tálalásig. Gondolatban pedig végig ott szerepel a másik fél: „Mivel tudnék neki igazi örömet szerezni?”

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár minden napra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb könyvében bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

Élő ételek ünnepnapokra értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!
5%
3690 Ft
3506 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2768 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem