Nincs engedélyezve a javascript.
Mindent a böjtről – Nőknek

Mindent a böjtről – Nőknek

Egészség, vitalitás, hormonegyensúly és tartós fogyás a böjt gyógyítóerejével

„Ez a könyv a böjtről szól, de még sok minden másról is: a női mivoltunkról, az egészségünkről és az életünkről.” Marianne Williamson
Megjelenés:
2023.11.22.
Oldalszám:
304
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN:
9789632916378
Kiadói kód:
218175
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
4 490 Ft
Online ár:
3 592 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
„Ez a könyv a böjtről szól, de még sok minden másról is: a női mivoltunkról, az egészségünkről és az életünkről.”
Marianne Williamson

Napjaink legtöbb egészségügyi problémája anyagcserezavarokra vezethető vissza. A magas vércukor- és koleszterinszint, a vérnyomás ingadozása vagy a növekvő derékbőség mind ezt jelzi.
Bármilyen súlyos is a helyzet, van egy egyértelmű kiút. Egy olyan út, amely nem vesz igénybe időt, és pénzbe sem kerül. A tudomány is alátámasztja és bárki, bárhol, bármikor megteheti. Ez pedig a böjt. Bár a tudományos bizonyítékok egyértelműen alátámasztják a böjt gyógyítóerejét, egységes alkalmazása mégsem mindig működik. A klienseinél tapasztalt átütő sikereken felbuzdulva dr. Mindy Pelz kifejezetten a női hormonok és a menstruációs ciklus jellegzetességeire fókuszálva alkotta meg könyvét.

A különböző böjtök kapcsán felmerül néhány igen fontos kérdés:
- Meddig böjtölj? Ahogy megtanulod élvezni a böjtöt, egyre hosszabbra nyújtanád. De vajon a hosszabb jobb?
- Milyen ételeket lehet a legjobban párosítani a böjttel? Ha tudod a választ, csodák történnek – különösen a nők esetében.
- A nőknek másképp kell böjtölniük, mint a férfiaknak? A válasz egyértelműen igen, hiszen a nőket nagymértékben befolyásolják a hormonok havi és a menopauzához köthető ingadozásai.
A könyv több mint 60 receptet tartalmaz, melyek nőkre szabott, egyedi étkezési stílusokon alapulnak, valamint támogatják a böjt harmonikus és egészséges lezárását.

Dr. Mindy H. Pelz kiropraktor, bestsellerszerző, előadó, táplálkozási és funkcionális egészségügyi szakértő több mint két évtizedes pályafutása alatt ezreknek segített visszanyerni az egészségüket. Az alternatív egészségügyben elismert vezető, úttörő a böjtmozgalomban.