Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 0 oldal
  • ISBN: 3112598766774
  • Megjelenés éve: 2017
5%
4990 Ft
4741 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3743 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag!

Lénárt Gitta

  • Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

  • Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek – Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja.

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője könyveiben bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

 

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

 

Ünnepi akciónk!

A két könyvet egy csomagban kínáljuk most extra kedvezménnyel.

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag! értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag!

Lénárt Gitta

  • 0 oldal
  • ISBN: 3112598766774
  • Megjelenés éve: 2017
  • Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

  • Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek – Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja.

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője könyveiben bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

 

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

 

Ünnepi akciónk!

A két könyvet egy csomagban kínáljuk most extra kedvezménnyel.

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag! értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!
5%
4990 Ft
4741 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3743 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem