Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 236 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632911038
  • Tömeg: 230 g
  • Megjelenés éve: 2010
  • Fordító: Urbán Valéria
5%
2600 Ft
2470 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 1950 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap
Kívánságlistára

Ezt ajánljuk hozzá

Nyersen és egyszerűen
Nyersen és egyszerűen
3990 Ft
3791 Ft
Kosárba
Nyersreceptek ínyenceknek
Nyersreceptek ínyenceknek
3600 Ft
3420 Ft
Kosárba

A nyers étel csodája - Victoria Boutenko

Victoria Boutenko

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná.

A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot vitaminokat, enzimeket stb. elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén.

Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.

Váradi Tibor

Olvasson bele: Victoria Boutenko  - A nyers étel csodája

A nyers étel csodája értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

  • 236 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632911038
  • Tömeg: 230 g
  • Megjelenés éve: 2010
  • Fordító: Urbán Valéria

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná.

A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot vitaminokat, enzimeket stb. elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén.

Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.

Váradi Tibor

A nyers étel csodája értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Olvasson bele: Victoria Boutenko  - A nyers étel csodája

5%
2600 Ft
2470 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 1950 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-4 munkanap

Ezt ajánljuk hozzá

Nyersen és egyszerűen
Nyersen és egyszerűen
3990 Ft
3791 Ft
Kosárba
Nyersreceptek ínyenceknek
Nyersreceptek ínyenceknek
3600 Ft
3420 Ft
Kosárba

Bestsellerek

Az edzés anatómiai kézikönyve
Az edzés anatómiai kézikönyve
4990 Ft
4741 Ft
Kosárba
A valóságkód
A valóságkód
3990 Ft
3791 Ft
Kosárba
Az elmétől az anyagig
Az elmétől az anyagig
4990 Ft
4741 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

80/10/10
80/10/10
3600 Ft
3420 Ft
Kosárba
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
2490 Ft
2366 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Kuan Yin - Kísérőnk a spirituális úton
Kuan Yin - Kísérőnk a spirituális úton
3400 Ft
1360 Ft
Kosárba
A kis vadóc
A kis vadóc
1600 Ft
1520 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem