Nincs engedélyezve a javascript.
Urald az elméd!

Urald az elméd!

Gyakorlati útmutató a félelmek és a negatív érzések legyőzéséhez, a belső béke és a jóllét megteremtéséhez

"Minden lehetőség és erő megvan benned, hogy gyökeresen átalakítsd az életed!" Gondoltál már arra, hogy a problémáid nagy részét valójában nem a külső körülményeid, hanem az elmédben zajló konfliktusok okozzák?
Megjelenés:
2023.11.07.
Oldalszám:
176
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN:
9789632916347
Kiadói kód:
218125
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 792 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
"Minden lehetőség és erő megvan benned, hogy gyökeresen átalakítsd az életed!"

Gondoltál már arra, hogy a problémáid nagy részét valójában nem a külső körülményeid, hanem az elmédben zajló konfliktusok okozzák? Ezek a belső megoldatlan helyzetek sok mindent eltakarnak előlünk, ami miatt a kirakós játéknak csak egyes darabkáit látjuk. Beszűkült látásmódunk miatt nem érjük el a kívánt eredményt, nem tudjuk megvalósítani az álmainkat, lényegében szabotáljuk önmagunkat. Hátráltató hiedelmeink a múltban keletkeztek, örökre velünk maradnak, és nemzedékről nemzedékre öröklődnek, ha nem változtatjuk meg őket.
Amikor megtisztítjuk mindettől az elménket, helyet teremtünk egy új, nekünk megfelelőbb valóság felépítésének. Ezzel együtt teret engedünk a szeretetnek és a fénynek, amiről minden gyógyító közösség beszél. A könyvben szereplő tanácsokat követve az elméd segíti a testedet a gyógyulásban, és az életed számodra előnyös módon alakul - könnyen, erőfeszítés nélkül.A Magyarországon már komoly követőtáborral rendelkező mestercoach könyvében egy rendkívül hatékony ötlépéses módszert mutat be, amelynek segítségével a gyökérproblémákat felszámolva sikeressé, egészségessé és céltudatossá válhatsz.

Szentes Róbert tizenegy éve tart rendkívül sikeres transzformációs szemináriumokat, valamint neurolingvisztikus programozást, hipnózist, regressziót, spirituális pszichológiát és kvantumpszichológiát tanít. Emellett gyakorlott, képzett előadó és bestselleríró. A "Prosperity Mindset" című podcast házigazdája.