Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 0 oldal
  • ISBN: 3112598766774
  • Megjelenés éve: 2017
Eredeti ár: 4990 Ft
Kiadói ár: 4741 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3743 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap
Kívánságlistára

Ezt ajánljuk hozzá

Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel
Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel
Eredeti ár: 2940 Ft
Kiadói ár: 2793 Ft
Kosárba
Élő édességek könyve
Élő édességek könyve
Eredeti ár: 2990 Ft
Kiadói ár: 2841 Ft
Kosárba
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Eredeti ár: 3200 Ft
Kiadói ár: 3040 Ft
Kosárba
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Eredeti ár: 2490 Ft
Kiadói ár: 2366 Ft
Kosárba

Ünnepi akció: Lénárt Gitta könyvcsomag! - Lénárt Gitta

Lénárt Gitta

Ünnepi akciónk!

A két könyvet egy csomagban kínáljuk most extra kedvezménnyel.

  • Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra
  • Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek – Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja.

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője könyveiben bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta most már online tanfolyamokon keresztül is átadja a nyersétkezés titkait és receptjeit.
Kattints a képre a részletekért:

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag! értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Ünnepi akció: Lénárt Gitta könyvcsomag!

Lénárt Gitta

  • 0 oldal
  • ISBN: 3112598766774
  • Megjelenés éve: 2017
  • Fordító:

Ünnepi akciónk!

A két könyvet egy csomagban kínáljuk most extra kedvezménnyel.

  • Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra
  • Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek – Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.

Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja.

A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője könyveiben bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg „üres” kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás – ötlet hiányában – gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta most már online tanfolyamokon keresztül is átadja a nyersétkezés titkait és receptjeit.
Kattints a képre a részletekért:

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag! értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!
Eredeti ár: 4990 Ft
Kiadói ár: 4741 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3743 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Ezt ajánljuk hozzá

Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel
Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel
Eredeti ár: 2940 Ft
Kiadói ár: 2793 Ft
Kosárba
Élő édességek könyve
Élő édességek könyve
Eredeti ár: 2990 Ft
Kiadói ár: 2841 Ft
Kosárba
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Eredeti ár: 3200 Ft
Kiadói ár: 3040 Ft
Kosárba
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Eredeti ár: 2490 Ft
Kiadói ár: 2366 Ft
Kosárba

Bestsellerek

Nyitott szívvel több kapcsolatban
Nyitott szívvel több kapcsolatban
Eredeti ár: 5490 Ft
Kiadói ár: 5216 Ft
Kosárba
Gyógyító kristályok kislexikona - Több mint 250 kristály és drágakő gyógyhatásáról és használatáról
Gyógyító kristályok kislexikona - Több mint 250 kristály és drágakő gyógyhatásáról és használatáról
Eredeti ár: 1990 Ft
Kiadói ár: 1393 Ft
Kosárba
Gyógyító kövek katalógusa - 430 kristály A-tól Z-ig
Gyógyító kövek katalógusa - 430 kristály A-tól Z-ig
Eredeti ár: 1990 Ft
Kiadói ár: 1393 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

Ezerízű vegán konyha
Ezerízű vegán konyha
Eredeti ár: 3490 Ft
Kiadói ár: 3316 Ft
Kosárba
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!
Eredeti ár: 2490 Ft
Kiadói ár: 2366 Ft
Kosárba
Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással
Nyers ételekkel az egészségért - Ideális testsúly lúgosítással
Eredeti ár: 2950 Ft
Kiadói ár: 2803 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Kézműves vega burgerek
Kézműves vega burgerek
Eredeti ár: 4990 Ft
Kiadói ár: 4741 Ft
Kosárba
A tudatalatti tízparancsolata
A tudatalatti tízparancsolata
Eredeti ár: 2990 Ft
Kiadói ár: 2093 Ft
Kosárba
Tetovált tarot
Tetovált tarot
Eredeti ár: 6890 Ft
Kiadói ár: 6546 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem